De pas die je kunt delen

Jouw Basic-Fit abonnement kun je delen met je hele huis: bijvoorbeeld met je partner, je moeder, je zus of je zoon.

Lees hier meer!

Laatste Blog Berichten

Oefening van de maand: de burpee!

2015-05-06 door Basic-Fit

Rijd je met mooi weer langs een park in stad, dan zie je groepjes bootcampers ’m massaal uitvoeren: de burpee. Niet voor niets is deze oefening ontzettend populair. Je traint er namelijk je hele lichaam mee en hebt er niets voor nodig!

Lees verder

Body Facts: dit moet je weten over je biceps en triceps!

2015-04-22 door Basic-Fit

Sterke armen, grote spierballen: daar kun je als man heel wat meisjesharten sneller door doen laten kloppen. En ook vrouwen misstaat een paar goed getrainde armen niet. Ga je binnenkort aan de slag met je armspieren? Lees dan deze feitjes.

Lees verder

Sportschool-stories: deel 6

2015-04-21 door Basic-Fit

Elke week deelt een van onze leden een grappige, spannende of mooie ervaring uit de sportschool. Vandaag: Bob (29). Hij traint vrijwel elke dag, om af te vallen en op gewicht te blijven. Bob woog eerst namelijk 140 kilo.

Lees verder

In gesprek met een Basic-Fit medewerker: Nigel

2015-04-16 door Basic-Fit

Kijk jij weleens naar de persoon op de loopband naast je? En vraag je je dan ook af wat zijn of haar reden is om te komen sporten? Wij wel. Daarom gaan we geregeld op pad om onze leden te interviewen. Op zoek naar leuke, opmerkelijke of intrigerende verhalen. Dit keer zijn we in gesprek met een van onze medewerkers: Nigel (22).

Lees verder