So You Think You Can Dance 2012 | Afvallers van de eerste liveshow zijn Masha en Daniel

door

So You Think You Can Dance 2012

Aan je conditie werken is meer dan enkel lopen, fietsen en gewichten heffen. Ook leuke activiteiten zoals gevechtssporten en dans zijn een uitstekende manier om je conditie een boost te geven. We willen dan ook extra aandacht schenken aan enkele van de meest indrukwekkende dansers van België en Nederland.

In So You Think You Can Dance tonen bekende en minder bekende dansers wat ze in huis hebben. De audities en het bootcamp hebben alvast bewezen dat ze talent hebben, maar het zijn de liveshows de het spektakel van SYTYCD compleet maken. In de eerste liveshow zag je de top 18 aan het werk op de beats van Skrillex in een adembenemende groepschoreo!

Liveshow SYTYCD 2012

Favorieten SYTYCD 2012 – Vivian en Denden

De eerste liveshow bereikte echt een climax toen de favorieten op het podium kwamen. Musicalster Vivian en Denden bekend van de Ultimate Dance Battle tonen alvast dat ze die favorietenrol waard zijn en de druk best aankunnen! Op de muziek van Clouseau “Ik wil niet dat je weggaat” brachten ze een emotioneel verhaal waarvoor de jury enkel lof heeft.

SYTYCD 2012

Afvallers So You Think You Can Dance | 21 oktober

Wie minder indruk maakte op de jury waren Masha en Daniel die te weinig emotie konden overbrengen met hun discodans. Zij konden ook de kijkers niet overtuigen waardoor ze de afvallers van de week zijn.

afvallers So You Think You Can Dance 2012
Ben jij het eens met deze uitslag en wie zijn jouw favorieten voor de eindzege van So You Think You Can Dance 2012? Laat het weten in de comments! Heb je de aflevering gemist of wil je de highlights nog eens bekijken? Bezoek dan zeker ook de site van RTL! Blijf zeker ook deze blog volgen want een verslag van de tweede liveshow komt er binnen enkele dagen aan!

One Response to “So You Think You Can Dance 2012 | Afvallers van de eerste liveshow zijn Masha en Daniel”

  1. Recensie ‘So You Think You Can Dance’ | My CMS

    […] Bron: http://www.basic-fit.nl/fitness-blog/sytycd/so-you-think-you-can-dance-2012-afvallers-van-de-week/ […]

    Beantwoorden