Plezier én effect met groepslessen

Groepslessen hebben altijd veel variatie, zijn uitdagend op elk niveau en het is daarnaast ook nog eens erg leuk om te doen. Elke Basic-Fit heeft groepslessen, dus je kunt je overal uitleven en een volledige workout genieten. 

Gratis virtuele groepslessen

Elke Basic-Fit heeft virtuele groepslessen* en deze horen bij je abonnement. Bij de virtuele groepslessen wordt gebruik gemaakt van 4 plasma schermen waar de verschillende lessen worden afgespeeld op vastgezette tijden. De instructeur op het beeld helpt je om het maximale uit je workout te halen.  Bekijk hier het filmpje en bekijk hier onze previews op youtube.

Groepslesrooster

Elke vestiging heeft zijn eigen rooster. Ga naar vestigingen kies je club en bekijk het rooster. 

Live lessen

Er zijn verschillende clubs met live lessen. Er zijn altijd live lessen te vinden die aansluiten bij hetgeen wat je zoekt qua doelstelling of juist voor jouw plezier. Onze live groepslesinstructeurs zullen er alles aan doen om je wekelijks een onvergetelijke ervaring te bezorgen! 

Kortom; waar wacht je nog op? Kom op nou. Kijk in Vestigingen naar een locatie bij jou in de buurt en start vandaag nog! 

 

Een voordeel van het volgen van groeplessen is dat er een zogenaamde “stok achter de deur is”. Samen met je vrienden of met andere Basic-Fit leden, moedig je elkaar aan om weer te komen, want zeg nou zelf: samen sporten is toch leuker? Er is geen basis niveau vereist. Je kunt altijd zo instappen.  

*bij nieuwe vestigingen wordt het ook geimplementeerd, dit kan even duren. 

LES MILLS & XCORE