EINDHOVEN KLOKGEBOUW

het Klokgebouw 256 (6e etage) (In het Klokgebouw, de ingang bevindt zich aan de zijkant)

 • Wat Biedt Basic-Fit Eindhoven Klokgebouw?

  Eindhoven Klokgebouw moet helaas sluiten

  Wij hebben een vervelende mededeling voor iedereen die graag sport bij Basic-Fit in het Klokgebouw: per 1 juni a.s. moet onze club defi nitief sluiten. Na 10 jaar heeft verhuurder Trudo besloten het contract niet te verlengen. In het kader van de oplevering van 1 juli 2016 zijn we genoodzaakt om woensdag 1 juni a.s. hiermee te starten.

  Jij bent, als lid van Basic-Fit, uiteraard van harte welkom bij alle andere clubs van Basic-Fit. De abonnementsvorm die je hebt blijft gehandhaafd. Inmiddels hebben we jouw lidmaatschap omgezet naar een andere club alwaar jij dichtbij woont/sport.

  Hieronder hebben wij 5 clubs voor je op een rijtje gezet. Het zijn allemaal grotere clubs met ruime mogelijkheden voor kracht en functioneel trainen. Ze bevinden zich in de nabije omgeving van Eindhoven Klokgebouw en hebben allemaal hun eigen specifi eke eigenschappen. Wist je dat de club die het meest dichtbij (Eindhoven Philips stadion) slechts 950m van het Klokgebouw is? Voor alle clubs geldt dat het parkeren, in tegenstelling tot bij het Klokgebouw, gratis is!

  - Eindhoven Philips stadion

  - Eindhoven Aalsterweg

  - Eindhoven Vijfkamplaan

  - Eindhoven Brussellaan

  - Nuenen Duivendijk

  Heb je nog vragen, dan kun je die altijd stellen aan de medewerkers op de club. Mocht de sluiting van Eindhoven Klokgebouw voor jou een reden zijn te stoppen met sporten, dan kun je dat via klantenservice@basic-fit.nl regelen. Uiteraard hopen wij je vanaf 1 juni bij één van de andere clubs van Basic-Fit tegen te komen!

  Sportieve groet,

  Het team van Basic-Fit Eindhoven, Klokgebouw

   

 • Groepslesrooster

  • 07:30 Virtual Dance
  • 08:30 Virtual Abs Attack
  • 09:00 Virtual Dance
  • 10:00 Virtual Shape
 • Promotie

Waar vind je Basic-Fit Eindhoven Klokgebouw?